Roberto-teodoro

San Teodoro

San Teodoro är en mindre ort i provinsen Olbia-Tempio. Staden, som har drygt 3 500 invånare, ligger 180 km nordost om Cagliari och 20 km söder om Olbia. San Teodoro är den stad som ligger närmast Puntaldia och här hittar du det mesta vad gäller butiker, apotek, service och tjänster.

Även om San Teodoro är en liten stad har den mycket att bjuda på när det gäller vackra stränder, orörd natur, sport och vattenaktiviteter. Här finns även en rik och varierad natur med stora våtmarker vid kusten, en stor lagun som är välkänd för många arter av sjöfågel, höga berg, vattenfall och flera historiska platser.

Staden är en geografiskt och kulturellt viktig del av Galluraregionen i nordöstra delen av Sardinien. Här möter du en naturlig gästfrihet och många av de lantliga traditioner som är så typiska för Sardinien. Ett inslag är den lokala maten med närodlade råvaror samt kött och fisk från området.

Övriga städer:

Cagliari-284x188

Cagliari

Cagliari heter på sardiska ”Casteddu” och är huvudstaden på ön Sardinien. Casteddu betyder slott. Staden ligger längst ner på södra Sardinien, vid Golfo degli Angeli…

Mer info >

Olbia-284x188

Olbia

Olbia är en modern och livlig stad, som ligger på nordöstra Sardinien. Staden är ekonomiskt och administrativt centrum på denna del av ön och ligger mycket Costa Smeralda…

Mer info >

Sassari-284x188

Sassari

Sassari, som är huvudort i provinsen Sassari, är den näst största staden på ön med över 130 000 invånare. Staden är en av de äldsta på ön och grundades troligen under tidig medeltid.

Mer info >

alghero-284x188

Alghero

Den lilla kuststaden Alghero är en underbar turistort under hela året tack vare dess smågator, gamla stad, affärer och närhet till strand och hav.

Mer info >

Nuoro-284x188

Nuoro

Nuoro är en stad på centrala östra Sardinien. Den ligger på sluttningarna av Monte Ortobene. Staden är huvudstad i provinsen Nuoro med en befolkning på 36.347.

Mer info >

Porto-cervo-284x188

Porto Cervo

Denna italienska badort i norra Sardinien ligger i komunen Arzachena, i provinsen Olbia – Tempio. Byn är det viktigaste centrum av Costa Smeralda.

Mer info >

san-teodoro-284x188

San Teodoro

San Teodoro åtnjuter stor prestige bland de viktigaste turistområdena på Sardinien eftersom den vet hur man erbjuder förstklassiga lockande naturmiljöer tillsammans med turisttjänster.

Mer info >

Producerad av Sommar & Co. Tack Roberto Lai för foto.