Icon

Is Arenas Golf & Country Club

Is-arenas-stor

Is Arenas Golf & Country Club ligger på Sardiniens västkust i ett område med tallskog och naturliga sanddynor. Banan, som är 6.300 meter lång och har 18 hål par 72, är ritad av de berömda amerikanska golfbanearkitekterna Von Hagge, Smelek och Baril.

Det finns även en korthålsbana liksom ett storslaget övningscenter med mer än 40 platser att träna på. Banan är öppen 365 dagar om året och har ett skyddat geografiskt läge, som gör att den ligger vindskyddat och temperaturen håller sig på en rimlig nivå.

Klubbhuset ligger omgivet av tallar och ger skön skugga åt golfare som avverkat 18 hål i det slingrande och kuperade landskapet. På Golf Hotel Is Arenas har du chansen att uppleva en unik atmosfär och kombinera din passion för golf med en fantastisk semester och avkoppling.

The Golf Club har lovordats av många golfexperter runt om i världen och banan röstades fram som ”bästa nybyggda golfbana år 2001”. Många anser att den är en av de 20 vackraste golfbanorna i Italien.

Säsong : året runt.
Bana : 18 hål par 72.
Banlängd : 6.300 meter.

Övningsgreen med 40 platser (varav 3 inomhus)
2 putting greens, pitching och chipping.
Pro shop.
Golfkurser (på många språk).
Club House.
Golf Academy.
Bar.
Femstjärnigt hotell med pool, restaurang, lounge-bibliotek, vip-lounge, barnpassning, privat strand med egen transfer från hotellet.

Producerad av Sommar & Co. Tack Roberto Lai för foto.